hjerneslag-podkast slagpappa

Podkast om hvordan usynlige senskader etter hjerneslag påvirker familielivet

hjerneslag-podkast slagpappa
NY PODAST: En ny podkast om hvilken innvirkning kognitive senskader etter hjerneslag har på familielivet med barn kommer våren 2023. FOTO: Truls Johansen/Megahertz Studio

Podkasten Slagpappa handler om hvordan kognitive senskader etter hjerneslag påvirker familielivet med barn. I podkasten møter du slagrammede, pårørende og fagfolk.

Sentrale problemstillinger i podkasten er hvordan barna reagerer på at mamma eller pappa som følge av slag oppfører seg annerledes, blir lettere frustrerte og sinte og ikke har mentalt overskudd til å være like mye sammen med barna som før, og hvilke utfordringer den voksne partneren i rollen som pårørende møter, samt barna som pårørende til en av foreldrene.

De første episodene kommer våren 2023, og totalt ti episoder vil bli spilt inn.

Slagpappa
Podkast om hvordan kognitive senskader etter hjerneslag påvirker familielivet med barn, i samarbeid med LHL Hjerneslag og Afasi
Programleder: Martin Aasen Wright
Produsert av Megahertz Studio
Prosjektet er støttet av Stiftelsen Dam

LES MER:

Prosjektomtale hos Stiftelsen Dam

Følg gjerne Slagpappa og LHL Hjerneslag og Afasi på sosiale medier for nyhetsoppdateringer. Har du spørsmål om podkasten, eller ønsker du å bidra med innspill eller være gjest, ta gjerne kontakt med undertegnede epost.

martin.aasen.wright@gmail.com

VIDEOANNONSERING: